Curs de Calificare in meseria de Ospatar
|
Practicantii unei astfel de ocupatii asigura servirea consumatorilor cu produselealimentare solicitate, ntr un local de alimentatie publica Serveste la cererea consumatorilor preparateculinare, bauturi si alte produse comestibile Se asigura de calitatea tacmurilor si a paharelor aranjate pe masa Primeste clientii unitatii si stabileste relatie cu acestia (salut, pronuntarea numelui clientului, dacaeste cunoscut) Se intereseaza de preferintele clientilor privind locul unde doresc sa se aseze la masa i pofteste la masa si i informeaza sugestiv, verbal sau folosind meniul oferta culinara si debauturi a unitatii Prezinta meniul si raspunde la ntrebarile consumatorilor privind specialitatile sau componentamncarurilor, modalitatile de gatire si face sugestii la solicitare Ia comanda, noteaza comanda, o memoreaza sau o introduce n calculator si o transmite maideparte bucatariei Executa operatiile obisnuite necesare servirii ca mis en place n ordinea ceruta de tehnica servirii(pentru micul dejun, dejun, cina rece sau calda) Descrie si recomanda sortimente de vinuri sau alte bauturi n conformitate cu specificatiileclientului Se asigura dupa caz ca clientii au vrsta legala pentru consumarea bauturilor alcoolice Se asigura ca sunt ndeplinite cererile clientilor si corecteaza eventualele observatii sau plngeripe loc Tipul programului de formare Calificare Pregatire minima pt inscriere Invatamantul minim obligatoriu Varsta minima 18 ani Durata programului 17 saptamani 720 ore (240 ore teorie 480 ore practica) Telefon:
0212522628,0757
Bucuresti |
|
Alte anunturi similare cu:
Curs de Calificare in meseria de Ospatar :
|
|
Curs Calificare Electrician de Intretinere si Reparatii
Practicantii unei astfel de ocupatii instaleaza, ntretin, testeaza si reparaechipamentele si sistemele electrice si electronice Tipul programului de formare Calificare Pregatire minima pt inscriere Invatamantul minim obligatoriu Varsta minima 18 ani Durata programului 17 saptamani 720 ore(240 ore teorie 480 ore p |
|
Mental Fitness - Curs de creativitate
Mental Fitness - Curs de creativitate - ... avalansa de informatii piata dinamica competitie acerba schimbari majore profesionisti instabilitate aglomerata lume a afacerilor politici... Acest anunt a expirat. |
|
EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE - curs acr
Centrul DOCTUS va invita la cursul EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE - cod COR 241948. Cursul acopera tematica necesara pentru scrierea unei cereri de finantare si implementarea proiectului.In plus, beneficiati GRATUIT in cadrul cursului de modulul ANALIZA COST-BENEFICIU IN ACCESAREA FONDURILO |
Poate esti interesat si de:
cursuri calificare masaj reflexoterapie
,
barman ospatar constanta turism hoteluri
,
cursuri autorizate cursuri specializare calificare
,
angajam maseuze cazare calificare luna
,
angajari constanta post ospatar
,
cursuri calificare cluj constructii
,
cursuri weekend calificare cosmetician maseur
,
Practicantii unei astfel de ocupatii asigura servirea consumatorilor cu produselealimentare solicitate, ntr un local de alimentatie publica Serveste la cererea consumatorilor preparateculinare, bauturi si alte produse comestibile Se asigura de calitatea tacmurilor si a paharelor aranjate pe masa Primeste clientii unitatii si stabileste relatie cu acestia (salut, pronuntarea numelui clientului, dacaeste cunoscut) Se intereseaza de preferintele clientilor privind locul unde doresc sa se aseze la masa i pofteste la masa si i informeaza sugestiv, verbal sau folosind meniul oferta culinara si debauturi a unitatii Prezinta meniul si raspunde la ntrebarile consumatorilor privind specialitatile sau componentamncarurilor, modalitatile de gatire si face sugestii la solicitare Ia comanda, noteaza comanda, o memoreaza sau o introduce n calculator si o transmite maideparte bucatariei Executa operatiile obisnuite necesare servirii ca mis en place n ordinea ceruta de tehnica servirii(pentru micul dejun, dejun, cina rece sau calda) Descrie si recomanda sortimente de vinuri sau alte bauturi n conformitate cu specificatiileclientului Se asigura dupa caz ca clientii au vrsta legala pentru consumarea bauturilor alcoolice Se asigura ca sunt ndeplinite cererile clientilor si corecteaza eventualele observatii sau plngeripe loc Tipul programului de formare Calificare Pregatire minima pt inscriere Invatamantul minim obligatoriu Varsta minima 18 ani Durata programului 17 saptamani 720 ore (240 ore teorie 480 ore practica) |
|
- Electronice
- Foto si accesorii
- Video, TV, Satelit
- Audio, Hi-Fi, Radio
- CD, DVD, Casete
- Instrumente muzicale
- Telefoane, Accesorii, Servicii
- Birotica, Papetarie, Consumabile
- Laptopuri, Calculatoare, PDA
- Componente calculator
- Periferice calculator
- Software
- Electronice auto
- Gadgeturi, Alte electronice
- Hobby, Timp liber
- Pentru tine si familia ta
- IMOBILIARE - vanzari
- IMOBILIARE - cumparari
- IMOBILIARE - inchirieri
- IMOBILIARE - diverse
- Pentru casa
- Auto, Moto
- Oportunitati, Afaceri
- Diverse
 |