Curs de Calificare in meseria de Ospatar
|
Practicantii unei astfel de ocupatii asigura servirea consumatorilor cu produselealimentare solicitate, ntr un local de alimentatie publica Serveste la cererea consumatorilor preparateculinare, bauturi si alte produse comestibile Se asigura de calitatea tacmurilor si a paharelor aranjate pe masa Primeste clientii unitatii si stabileste relatie cu acestia (salut, pronuntarea numelui clientului, dacaeste cunoscut) Se intereseaza de preferintele clientilor privind locul unde doresc sa se aseze la masa i pofteste la masa si i informeaza sugestiv, verbal sau folosind meniul oferta culinara si debauturi a unitatii Prezinta meniul si raspunde la ntrebarile consumatorilor privind specialitatile sau componentamncarurilor, modalitatile de gatire si face sugestii la solicitare Ia comanda, noteaza comanda, o memoreaza sau o introduce n calculator si o transmite maideparte bucatariei Executa operatiile obisnuite necesare servirii ca mis en place n ordinea ceruta de tehnica servirii(pentru micul dejun, dejun, cina rece sau calda) Descrie si recomanda sortimente de vinuri sau alte bauturi n conformitate cu specificatiileclientului Se asigura dupa caz ca clientii au vrsta legala pentru consumarea bauturilor alcoolice Se asigura ca sunt ndeplinite cererile clientilor si corecteaza eventualele observatii sau plngeripe loc Tipul programului de formare Calificare Pregatire minima pt inscriere Invatamantul minim obligatoriu Varsta minima 18 ani Durata programului 17 saptamani 720 ore (240 ore teorie 480 ore practica) Telefon:
0212522628,0757
Bucuresti |
|
Alte anunturi similare cu:
Curs de Calificare in meseria de Ospatar :
|
|
Cursuri de calificare in cosmetica, manichiura, masaj, machiaj, coafor
Reflexovital Timisoara organizeaza cursuri de machiaj, manichiura-pedichiura, stilist-protezist, coafor-stilist, cosmetica, masaj, reflexoterapie, masaj de recuperare in Timisoara. Numar maxim de cursantiserie 8, Materiale si consumabile incluse in pret, Diplome avizate de Min. Muncii, valabile in UE, produse de top f |
|
Cursuri Calificare Vanzator
Practicantii unei astfel de ocupatii ofera clientilor marfa solicitata si ntocmesteformele de vnzare Primeste marfa de la furnizori si o aranjeaza n magazin raion ntr un modcomercial, se asigura ca marfa este accesibila clientilor si ofera acestora informatiile necesare despremarfa Realizeaza documentele de primire nre |
|
DIPLOME de calificare recunoscute
Cum poți să te califici FARA să urmezi un CURS?Acum este POSIBIL!Ne adresam tuturor persoanelor care doresc sa se califice în doar CATEVA zile. Daca cunosti meseria, dai un examen si obtii diploma, fara cursuri de lunga durata!CalificariSUDOR ELECTRIC (CO2, MIG-MAIG, TIG-WIG, SME);COAFOR;BUCATAR;CAMERISTA;DULGHER-T |
Poate esti interesat si de:
postul ospatar
,
barman ospatar cities strainatate restaurante
,
cursuri calificare personal lucru austria
,
traducator curs autorizare
,
cursuri intensive calificare cosmetician pret
,
barman ospatar buffetkraft osterreich land karnten
,
formator profesor pentru curs zidar tencuitor
,
Practicantii unei astfel de ocupatii asigura servirea consumatorilor cu produselealimentare solicitate, ntr un local de alimentatie publica Serveste la cererea consumatorilor preparateculinare, bauturi si alte produse comestibile Se asigura de calitatea tacmurilor si a paharelor aranjate pe masa Primeste clientii unitatii si stabileste relatie cu acestia (salut, pronuntarea numelui clientului, dacaeste cunoscut) Se intereseaza de preferintele clientilor privind locul unde doresc sa se aseze la masa i pofteste la masa si i informeaza sugestiv, verbal sau folosind meniul oferta culinara si debauturi a unitatii Prezinta meniul si raspunde la ntrebarile consumatorilor privind specialitatile sau componentamncarurilor, modalitatile de gatire si face sugestii la solicitare Ia comanda, noteaza comanda, o memoreaza sau o introduce n calculator si o transmite maideparte bucatariei Executa operatiile obisnuite necesare servirii ca mis en place n ordinea ceruta de tehnica servirii(pentru micul dejun, dejun, cina rece sau calda) Descrie si recomanda sortimente de vinuri sau alte bauturi n conformitate cu specificatiileclientului Se asigura dupa caz ca clientii au vrsta legala pentru consumarea bauturilor alcoolice Se asigura ca sunt ndeplinite cererile clientilor si corecteaza eventualele observatii sau plngeripe loc Tipul programului de formare Calificare Pregatire minima pt inscriere Invatamantul minim obligatoriu Varsta minima 18 ani Durata programului 17 saptamani 720 ore (240 ore teorie 480 ore practica) |
|
- Electronice
- Foto si accesorii
- Video, TV, Satelit
- Audio, Hi-Fi, Radio
- CD, DVD, Casete
- Instrumente muzicale
- Telefoane, Accesorii, Servicii
- Birotica, Papetarie, Consumabile
- Laptopuri, Calculatoare, PDA
- Componente calculator
- Periferice calculator
- Software
- Electronice auto
- Gadgeturi, Alte electronice
- Hobby, Timp liber
- Pentru tine si familia ta
- IMOBILIARE - vanzari
- IMOBILIARE - cumparari
- IMOBILIARE - inchirieri
- IMOBILIARE - diverse
- Pentru casa
- Auto, Moto
- Oportunitati, Afaceri
- Diverse
|