publicare anunturiGR2 Control Fiber Supplement GNLD 126 tablete
Suna soferul
 
Promovare anunturi in siteuri, publicam anunturi


GR2 Control Fiber Supplement GNLD 126 tablete

FIBRELE ALIMENTARE SI SANATATEA Nu cu mult timp in urma, bunica v-ar fi spus Ai nevoie de cereale zilnic ca sa fii sanatos . Interesul medical legat de cereale, sau de fibrele alimentare in general a aparut atunci cand cativa medici care lucrau in Africa si-au dat seama ca anumite po tii locale erau complet imune la unele boli cronice foarte raspandite printre po tiile occidentale. Studiind regimul alimentar al acelor po tii norocoase, siau dat seama ca era extrem de bogat in fibre provenind din alimente integrale si nerafinate. S-a dedus mai apoi ca tocmai absenta unei cantitati adecvate de fibre in alimentatia occidentala era la originea multor probleme de sanatate foarte raspandite. Element non-nutritiv esential, fibra alimentara este formata din carbohidrati atat de complecsi incat se dovedesc a fi de nedigerat; ei constituie structura celulara a plantelor. Fibrele sunt prezente in coaja si in pulpa fructelor si legumelor, ca si in seminte, nuci, cereale si leguminoase. Exista si fibre solubile, sub forma de gume si pectine. Dar sunt si fibre insolubile ca celuloza, emiceluloza si lignina. IN CE MOD O DIETA BOGATA IN FIBRE VA MENTINE SANATOSI? Cercetarile stiintifice au pus in evidenta relatia dintre o dieta cu un continut scazut in fibre si riscul unor boli grave, ca boli cardiovasculare, cancerul de colon si diabet. Pe de alta parte, un schimb adecvat de fibre ajuta la reduceea acestor riscuri. Multi oameni de stiinta considera ca marirea cantitatii de fibre din alimentatia noastra poate sa reduca in mod semnificativ incidenta unor diverse afectiuni si dereglari. SANATATEA INIMII O concentratie ridicata a colesterol ului in sange constituie problema principala pentru sanatatea pe termen lung a inimii. Studii recente au evidentiat ca fibrele alimentare hidrosolubile, care se gasesc in mod normal in fasole si mazare, contribuie la reducerea colesterol ului in sange. Cercetatorii sustin ca fibrele hidrosolubile ar putea sa lege, de-a lungul intregului tract gostr

Telefon: ******

 

Alte anunturi similare cu: GR2 Control Fiber Supplement GNLD 126 tablete :

 

GR2 Control Fiber Supplement GNLD 126 tablete donez ficat gr 01.
donez ficat grupa sanguina 01, stare perfecta de sanatate , nefumator anti alcolic, ofer si cer seriozitate, cei interesati ma pot contacta la nr de tell 07405260720746971136 sau adresa de mail orange_florinutzyahoo. com
GR2 Control Fiber Supplement GNLD 126 tablete GR2 CONTROL MEAL REPLACEMENT PROTEIN SHAKE GNLD 14plicuri
GR2 Control Fiber Supplement GNLD 126 tablete GR2 CONTROL HERBAL COMPLEX GNLD 42cps

 

Poate esti interesat si de: production control & planning arad , operator masini control numeric italia , operator control calitate qc , production control engineer inginer control , supraveghere video alarme interfoane control , cect dual romana shake control , motor control applications engineer microchip , FIBRELE ALIMENTARE SI SANATATEA Nu cu mult timp in urma, bunica v-ar fi spus Ai nevoie de cereale zilnic ca sa fii sanatos . Interesul medical legat de cereale, sau de fibrele alimentare in general a aparut atunci cand cativa medici care lucrau in Africa si-au dat seama ca anumite po tii locale erau complet imune la unele boli cronice foarte raspandite printre po tiile occidentale. Studiind regimul alimentar al acelor po tii norocoase, siau dat seama ca era extrem de bogat in fibre provenind din alimente integrale si nerafinate. S-a dedus mai apoi ca tocmai absenta unei cantitati adecvate de fibre in alimentatia occidentala era la originea multor probleme de sanatate foarte raspandite. Element non-nutritiv esential, fibra alimentara este formata din carbohidrati atat de complecsi incat se dovedesc a fi de nedigerat; ei constituie structura celulara a plantelor. Fibrele sunt prezente in coaja si in pulpa fructelor si legumelor, ca si in seminte, nuci, cereale si leguminoase. Exista si fibre solubile, sub forma de gume si pectine. Dar sunt si fibre insolubile ca celuloza, emiceluloza si lignina. IN CE MOD O DIETA BOGATA IN FIBRE VA MENTINE SANATOSI? Cercetarile stiintifice au pus in evidenta relatia dintre o dieta cu un continut scazut in fibre si riscul unor boli grave, ca boli cardiovasculare, cancerul de colon si diabet. Pe de alta parte, un schimb adecvat de fibre ajuta la reduceea acestor riscuri. Multi oameni de stiinta considera ca marirea cantitatii de fibre din alimentatia noastra poate sa reduca in mod semnificativ incidenta unor diverse afectiuni si dereglari. SANATATEA INIMII O concentratie ridicata a colesterol ului in sange constituie problema principala pentru sanatatea pe termen lung a inimii. Studii recente au evidentiat ca fibrele alimentare hidrosolubile, care se gasesc in mod normal in fasole si mazare, contribuie la reducerea colesterol ului in sange. Cercetatorii sustin ca fibrele hidrosolubile ar putea sa lege, de-a lungul intregului tract gostrointestinal, alimentele si acidul biliar de colesterol, impiedicand astfel absorbtia si transmiterea colesterolui in sange. SANATATEA GASTROINTESTINALA Prezenta in abundenta a fibrelor in tractul gastrointestinal mareste masa de fecale, scazand in acest mod concentratia agentilor cancerigeni prezenti in anumite substante. Totodata, fibrele reduc timpul de permanenta al masei de fecale in interiorul intestimului, scazand in consecinta perioada de expunere la substantele nocive. In fine, un regim alimentar cu un continut ridicat in fibre poate sa reduca tensiunea intestinala, prevenind diverticuloza, o dereglare caracterizata de mici inflamatii raspandite de-a lungul tractului gasrrointestinal. Circa 30-40 dintre adulti sufera de diverticuloza. ECHILIBRUL ZAHARULUI IN SANGE Fibra alimentara poate sa incetineasca viteza cu care zaharurile sunt absorbite in intestin si eliberate in sange, contribuind la stabilizarea nivelului de glucoza si insulina in sange. CRESTEREA IN GREUTATE SI OBEZITATEA In Europa, circa 45 din po tia adulta intra in categoria clinica a obezilor. Fibrele joaca un rol decisiv in controlul greutatii, furnizand cantitatea care da senzatia de satietate, fara un aport caloric. Totodata, alimentele bogate in fibre ca fructele, legumele si cerealele integrale tind sa aibe un continut ridicat de elemente nutritionale utile, chiar mai necesare in momentul in care cineva are intentia sa manance mai putin ca sa piarda din greutate. REGULARITATE Fibrele pot sa aibe o contributie decisiva la prevenirea constipatiei. Dat fiind ca fibrele retin apa in intestin, masa fecala tinde sa se ingroase si va regularizeaza . Efectele pozitive ale fibrelor din acest punct de vedere nu sunt noi de fapt. Inca din antichitate, Hypocrate putea pe buna dreptate sa sustina ca cerealele integrale au efecte laxative. In orice caz exista diferente semnificative in comporatmentul diferitelor fibre alimentare din acest punct de vedere. Grauntele de cereale insolubile si fibrele vegetale, ca cele din mazare si morcovi, au un efect laxativ notabil si evident. Alte tipuri de fibre, ca pectinele si fibrele solubile care se gasesc in multe tipuri de fructe au un impact mult mai modest. NU SE ASIMILEAZA SUFICIENTE FIBRE National Cancer Institute din Statele Unite recomanda asimilarea a 20-30 grame de fibre pe zi (fara sa se depaseasca 35 grame). In medie, americanii consuma in schimb de la 10 la 20 grame de fibre pe zi, circa jumatate din cantitatea recomandata. Considerand importanta fibrelor in alimentatie, aceasta pare a fi, in mod evident, o carenta grava si probabil este factorul care sta la baza multor probleme de sanatate. Si ca provocarea sa fie si mai dificila, stilul de viata sedentar care se combina foarte prost cu cresterea numarului de calorii care ar fi necesar ca sa ajungem la un nivel adecvat de fibre in alimentatia noastra. Ajunge doar sa ne gandim ca pentru a creste de la 15 la 20 grame ratia zilnica de fibre, ar trebui sa mancati 10 portii de sfecal, 12 banane, 7 felii de paine integrala, 200 de alune.DINCOLO DE SIMPLE TARATE Timp de decenii, fibra a fost considerata sinonima cu taratea . Dimpotriva, asa cum am vazut, fibra nu este o substanta unica si omogena, ci mai degraba un grup complex de factori dietetici diferiti, fiecare dintre ei gasindu-se sub o forma diferita si in alimente diverse CELULOZA SI EMICELULOZA Celuloza este fibra cea mai abundenta in alimentele pe care le consumam. Celuloza este elementul din care sunt compusi peretii celulari ai plantelor, emiceluloza este un alt carbohidrat complex care se asociaza cu pectina ca sa creeze matricea, o substanta intracelulara in care sunt imbibate fibrele de celuloza. Celuloza si emiceluloza contribuie la regularizare si ajuta la eliminarea si prevenirea constipatiei. Aceste substante POt sa fie utile si pentru combaterea diverticulozei, a tumorilor la colon si a diverselor dereglari ale digestiei. Celuloza si emiceluloza nu sufera nici o modificare in timp ce traverseaza organismul, se limiteaza sa adauge masa si sa absoarba apa. Volumul suplimentar pe care il furnizeaza, chiar daca nu are valoare nutritiva, este totusi fundamental pentru ca mareste viteza cu care alimentele traverseaza tractul gastrointestinal. GUME SI PECTINE Gumele sunt portiunile solubile ale fibrelor, parte a pulpei plantelor, pectina este componentul asemanator cu gelatina care actioneaza ca liant al structurii fibrelor vegetale. Gumele si pectinele sunt in masura sa scada grasimile din sange, inclusiv colesterolul. Aceste tipuri de fibre pot sa se ataseze de acizii biliari care incorporeaza colesterolul in interiorul intestinului. Diminuind absorbtia grasimilor in sange, acizii biliari sunt eliminati si organismul utilizeaza colesterolul disponibil pentru a produce altii, scazandu-le astfel nivelul. Totodata, cercetarile par sa demonstreze ca cresterea fibrelor in regimul zilnic poate sa ii ajute pe diabetici sa reduca cantitatea de insulina pe care trebuie sa o asimileaza. Dat fiind ca gumele si pectinele incetinesc absorbtia elementelor nutritiona- FIBRELE le in organism, este mai simplu sa se asimileze afluxul de carbohidrati din timpul meselor. IGNINA Lignina este o substanta lemnoasa care constituie si ajuta la sustinerea peretilor celulari ai plantelor. Ajuta la miscarea mai rapida a alimentelor in interiorul tractului gastrointestinal. Fructele, legumele si cerealele variaza considerabil in cantitatea tipului de fibre pe care le contin. De exemplu, frunzele de varza, mazarea si alte plante furnizeaza un aport bun de celuloza, dar putina lignina. Taratea furnizeaza cantitati mari de celuloza si lignina, dar nu contine pectine si gume. De fapt, ca sa reusesti sa obtii atat densitatea cat si diversitatea fibrelor necesare in dieta, ar putea fi o provocare foarte dificila. Asimilarea fibrelor este fundamentala pentru ca permite obtinerea unei imbunatatiri generale a sanatatii. Prezenta fibrelor creste in mod evident masa in interiorul tractului gastrointestinal, dand o senzatie de satietate si prevenind constipatia. De aceea, folosirea integratorilor de fibra poate sa fie in mod deosebit utila pentu pierderea in greutate cu efort minim. Asimilarea unei cantitati ridicate de fibre odata cu reducerea caloriilor ingerate permite obtinerea unor rezultate optime, incetinind chiar si absorbtia elementelor nutritionale si stimuland corpul sa arda grasimile in exces, in loc sa le asimileze. GR2 Control Fiber Supplement joaca exact aceste roluri, cu eficacitatea si siguranta care caracterizeaza toate produsele de la GNLD. - anunt expirat

masini in trafic