Floresca - Spring Time, parter4, renovat recent, bucatarie open space, intabulat, liber.Pret 159
|
Acest anunt a expirat din baza de date! Anuntul cu descrierea Floresca - Spring Time, parter4, renovat recent, bucatarie open space, intabulat, liber.Pret 159.900 euro; Tel 231.231.8; 0744.37.13.13; 0731.144.150 , a fost trecut in arhiva sau sters .. in functie de valabilitaea ofertei respective sisau de timpul de pastrare solicitat de autor Telefon:
******
|
|
Alte anunturi similare cu:
Floresca - Spring Time, parter4, renovat recent, bucatarie open space, intabulat, liber.Pret 159 :
|
|
1 Mai - confort 1 decomandat, etaj 910, 82mp, 2 grupuri sanitare, gre
Acest anunt a expirat din baza de date! Anuntul cu descrierea 1 Mai - confort 1 decomandat, etaj 910, 82mp, 2 grupuri sanitare, gresie, faianat, termopan, usa metalica, mobilat, utilat, totul nou, intabulare.Pret 200.000 euro; Tel 231.231.8; 0731. , a fost trecut in arhiva sau sters .. in functie de valabilitaea ofe |
|
Apartament Mangalia - Str.Libertatii
Apartament Mangalia - Str.Libertatii - Vand apartament in Mangalia,strada Libertatii, parter, 3 camere,suprafata 74 mp, confort 1, decomandat, imbunatatiri (gresie, faianta, parchet, geam t... Acest anunt a expirat. |
|
Apartament Mangalia - B-dul. Callatis
Apartament Mangalia - B-dul. Callatis - Vand apartament in Mangalia, B-dul Callatis, etaj 1 8, 3 camere, 2 bai, balcon 10 m, suprafata 82 mp, imbunatatit modern ( gresie,faianta,parchet, r... Acest anunt a expirat. |
Poate esti interesat si de:
colaborare part time full time
,
cele mari castiguri part time
,
colaborare lucru calculatorul part time
,
caut part time
,
caut munca part time bucuresti
,
job part time in luna
,
doresti job? part time pentru
,
Acest anunt a expirat din baza de date! Anuntul cu descrierea Floresca - Spring Time, parter4, renovat recent, bucatarie open space, intabulat, liber.Pret 159.900 euro; Tel 231.231.8; 0744.37.13.13; 0731.144.150 , a fost trecut in arhiva sau sters .. in functie de valabilitaea ofertei respective sisau de timpul de pastrare solicitat de autor |